Beloften trainingen Oranje

)
Van de Water groep is uw allround makelaar in Breda, Tilburg en Oosterhout
HD Klimaatsystemen
Panorama Studios
Deel deze pagina:
Facebook Twitter LinkedIn

Beloften trainingen Oranje

Inleiding:
Nu het WK Powerchairhockey in Zwitserland is gespeeld en Nederland het met een tweede plaats goed heeft gedaan, wordt het tijd om weer naar de toekomst te kijken. Dit doen we vooral door niet stil te zitten. Stichting Orange & Wheels en TeamNL Powerchairhockey gaat daarom aan de slag met jonge talentvolle E-hockey spelers. We gaan starten met een nieuw project met als doel in de toekomst; een beloftenteam van Nederlandse talenten. We gaan de eerste stap zetten door een drietal beloften trainingen te organiseren in de maanden oktober en november.

Een droom die uitkomt:
De staf van TeamNL Powerchairhockey bestaat uit vrijwilligers met een jarenlange ervaring binnen het elektrisch rolstoelhockey. Helaas kunnen zij niet overal tegelijk zijn en scouten daarom voornamelijk tijdens de wedstrijden van de Hoofd -en Overgangsklasse en zo nu en dan in de regio’s. Het gevolg is dat spelers van verenigingen die niet op landelijk niveau spelen nauwelijks worden gezien. Daarom willen wij jou een kans bieden met een serie van drie trainingsdagen. Ben jij talentvol en wil jij niet alleen blijven dromen over oranje, neem dan je lot in eigen handen!

Talenten trainingen, voor wie?
We bieden gemotiveerde spelers die kort of nog nooit getraind hebben onder de vlag van TeamNL Powerchairhockey de mogelijkheid zich te laten zien aan de (bonds)coaches. Talenten tot 30 jaar die nu actief zijn als elektrisch rolstoelhockeyer en aantoonbaar Nederlander zijn kunnen zich inschrijven. Je hoeft niet geclassificeerd te zijn, zoals dat het geval is in de Hoofd -en Overgangsklasse.

Het programma:
De beloften trainingen vinden plaats op zondag 16 en 30 oktober en zondag 27 november in de sporthal van de Sint Maartenkliniek te Ubbergen. We starten om 10:30 uur en eindigen uiterlijk om 15:00 uur. De hal is open vanaf 10:00 uur, dus er is voldoende tijd om jezelf voor te bereiden. Als je over wilt stappen naar je sportstoel, zorg dan voor eigen hulpmiddelen en verzorger (maximaal 1 per deelnemer). Rond het middaguur is er een uur lunchpauze en tijd voor het laden van je sportrolstoel. Wij verzorgen de lunch voor de deelnemers. Bijzondere wensen dienen bij aanmelding te worden gemeld.

Om deze trainingen te kunnen laten plaatsvinden hebben we minimaal 12 aanmeldingen nodig. Mocht er onvoldoende animo zijn, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de trainingen niet te laten plaatsvinden. Het betaalde inschrijfgeld ontvang je dan terug. Bij te veel animo zullen wij het programma aanpassen, zodat iedereen voldoende aan bod komt.

Tijdens de trainingen worden de talenten gevolgd en beoordeeld. Uiteindelijk ontstaat een pré-selectie voor de nieuwe periode, op weg naar het EK 2024. Uiteindelijk gaan er tien spelers naar het EK 2024. Daarom heet het team ook ‘de selectie’. Naast plezier en lekker hockeyen willen we de deelnemers van de beloften trainingen ook de spanning van het selecteren meegeven. Iedereen wordt dan ook verwacht op de twee trainingen in oktober. Daarna zullen er een aantal spelers doorgaan naar de training van 30 november waar, samen met de selectiespelers die geen deel uitmaakten van de WK selectie, incl. de twee reserves, getraind zal worden. Uit deze groep zullen nog spelers gekozen worden die zich mogen waarmaken tijdens de trainingen van TeamNL Powerchairhockey.

Hoe aanmelden?
Aanmelden doe je op de volgende manier:

Je stuurt voor maandag 3 oktober aanstaande een email naar info@orangeandwheels.nl.
In de mail vermeld je:
• Naam
• Geboortedatum
• Bij welke vereniging je speelt en welke klasse
• Merk sportrolstoel
• Of je een hand of T-stick speler bent
• Eventuele dieetwens (met het oog op de lunch die je als speler krijgt)

De deelname aan de beloften trainingen kost € 75,00 inclusief lunch tijdens elke training. Mocht je uiteindelijk niet geselecteerd worden voor de training van 27 november, dan ontvang je 25 euro terug.

Na aanmelding per mail wordt deze pas geldig door € 75,00 vóór maandag 10 oktober aanstaande over te maken naar stichting Orange & Wheels: IBAN: NL72RABO0307999173 o.v.v. beloften training en je naam.

Heb je vragen? Neem dan contact op met ons op.
Mail: info@orangeandwheels.nl.