Skip to main content

We hopen dat u in goede gezondheid verkeert en danken u nogmaals voor uw bijdrage. Graag willen we, stichting Orange & Wheels en TeamNL Powerchairhockey, u middels dit nieuwsbericht informeren over de stand van zaken. Zoals u weet waren wij in volle voorbereiding op het EK dat komende maand zou gaan plaatsvinden in Finland. Door de COVID-19-maatregelen heeft de internationale bond (IPCH) moeten besluiten om het EK tot nadere orde uit te stellen. Ook is het voor ons onder de huidige omstandigheden niet mogelijk om te trainen.

Wij balen ontzettend dat we niet de mogelijkheid krijgen om onze sport uit te oefenen, maar hebben alle begrip voor de besluiten zoals deze zijn gemaakt. De internationale bond heeft ons laten weten dat het EK wel gespeeld zal gaan worden, maar op een later moment. Wij gaan, op dit moment, zelf uit van een EK in 2021, maar een officiële datum wordt later pas bekend gemaakt.

Met uw goedvinden zouden we graag het sponsorbedrag reserveren voor het moment dat het EK wél zal plaatsvinden. We houden u op de hoogte wanneer hier meer duidelijkheid over is.

Mochten er vragen zijn dan horen we dit graag. Wij zijn bereikbaar op het mailadres info@orangeandwheels.nl.