Skip to main content

Afgelopen training van Team Powerchair Hockey NL stond in het teken van een geweldig leuke samenwerking met Spieren voor Spieren ! In sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem ontvingen we 15 kinderen met een spierziekte, die we de mooie sport Powerchairhockey hebben mogen laten ervaren.

In de ochtend was er eerst een training, waar na de lunch de kind-ambassadeurs van Spieren voor Spieren binnenrollen. Onze twee topspelers Stijn Van Zon en Daphne de Meijer die officieel vrienden van Spieren voor Spieren zijn, hielden een mooi welkomstwoordje. Hierna heeft Team PCH NL een demo wedstrijdje op hoog niveau kunnen laten zien. Vervolgens was het tijd voor de kinderen om eens lekker mee te trainen met het team. Na een klein hapje en drankje werden er vier teams gevormd en werden er leuke wedstrijden gespeeld.

Wij willen Spieren voor Spieren hartelijk bedanken voor deze samenwerking. Ook danken wij Mobility Products en Commandeur Revalidatie Techniek voor hun aanwezigheid en het beschikbaar stellen van hun stoelen.

Bekijk ook het bericht van Spieren voor Spieren:
“Hey Stijn en Daphne 👋 Willen jullie in ons vriendenboekje schrijven?

Deze twee Team Powerchair Hockey NL spelers zijn officieel vriend van Spieren voor Spieren en dát hebben we gevierd met een geweldige dag voor onze kind-ambassadeurs. Er werd ook flink gesport: Powerchair Hockey, eén van Nederlands grootste rolstoelsporten. Wist je dat er hard aan wordt gewerkt om de sport tot erkende Paralympische sport te dopen? Juistem. Dan zien we Stijn en Daphne zometeen de fakkel dragen en zeggen wij: kijk, dat zijn onze vrienden waarmee wij ons inzetten om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. En met wie kan dat beter dan met Stijn en Daphne die beiden zelf een spierziekte hebben 🧡”

Bekijk alle foto’s via deze link

 

Leave a Reply