Skip to main content

Na veel gesprekken over de toekomst van Team Powerchair Hockey NL, hebben er de afgelopen periode verschillende veranderingen in de staf plaatsgevonden. Deze zijn in goede verstandhouding en in samenspraak met het bestuur van Stichting Orange & Wheels doorgevoerd en zullen in dit bericht nader worden toegelicht .

Allereerst heeft Ad Hagenaars zijn functie als assistent coach neergelegd en daarmee ook zijn bijdrage aan Team PCH NL. Ad heeft de afgelopen jaren een fantastische bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het team, waarvoor zeer grote dank!

Matthijs van der Horst zal samen met bondscoach Dick Cochius de verschillende werkzaamheden van Ad overnemen, dit om de trainingen op een goede manier voort te zetten. De komende periode zal duidelijk worden hoe dit voor de lange termijn vorm gaat krijgen.

Enige tijd geleden is Rob Hansen als teammanager van Team PCH NL gestopt. Nienke van Wijhe heeft zijn functie overgenomen. Nienke is per direct beschikbaar voor eventuele vragen.

Alle bovengenoemde beslissingen zijn genomen om de prestaties van Team PCH NL op een zo hoog mogelijk niveau te brengen, met als doel een zo goed mogelijk resultaat te boeken op het EK van 2024 in Denemarken. 

Samen gaan we voor de winst!

Leave a Reply